Mescid-i Aksa'yı savunmak boynumuzun borcu

Mescid-i Aksa

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Tunçbilek, İsrail'in Müslümanların ilk mescidi olan Mesvid-i Aksa'yı işgal etmesine tepki gösterdi. Tunçbilek İlk kıblegâhımız olan Mescid-i Aksa`yı savunmak bütün Müslümanlar için bir me

ÇİRKİN SLADIRIYI KINADI

İsrail’in çirkin saldırısını kınayan Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Tunçbilek “Evet, bir Hazreti Ömer, bir Selahaddin Eyyubi, bir Yavuz Sultan Selim, bir Ulu Hakan Abdülhamid Han, bir Atatürk, bir Türkeş artık dünyada değiller ancak biz onların torunları, evlatları, öğrencileri olarak buradayız ve haykırıyoruz. Müslümanların ilk kıblegâhı olan Mescid-i Aksa, İslam dünyasının içinde bulunduğu kargaşa ortamından istifade edilerek Katil İsrail tarafından işgal edilmekle kalmamış 1967`den bu yana ilk defa tamamen ibadete kapatılmıştır. Mescid-i Aksa`yı yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal tapınaklarını inşa etmeyi en önemli gayeleri olarak gören işgalci Siyonistler, Mescid-i Aksa`nın sahipsiz kaldığını zannederek gözlerini iyice karartmışlardır. Nihai hedefleri Filistin`i işgal ve Müslümanları bölgeden çıkarmak olan İsrail, öncelikli hedef olarak Mescid-i Aksa`nın işgalini planlamıştır ve yıllardır sistematik bir şekilde devam eden uyutma seanslarıyla Müslümanları uyutmuştur” sözlerine yer verdi.

SUSMA ZAMANI DEĞİL

İlk kıblegahımız olan Mescid-i Aksa`yı savunmak bütün Müslümanlar için bir mecburiyettir. Filistin`le İsrail aynı cümlede bile bir araya gelemez. İşgalci ve Bebek katili İsrail`in bu topraklardan temizlenmesi gerekiyor. Bu iradeyi ortaya koyabilecek bir sese bir güce ihtiyaç var. `Kudüs, bize Şarkın En Sevgili Sultanı Selahattin Eyyubi’nin emaneti ve tapusu Cennet Mekân II. Abdülhamit Han’da olan bir İslam mirasıdır` diyen Başbakan Davutoğlu`na ve her defasında `Kalbimin yarısı Mekke`dir, yarısı da Medine; üstünü bir tül gibi Kudüs örter` dizelerini gür bir sesle okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan`a sesleniyoruz. Neredesiniz? Aksa işgal altında, neden susuyorsunuz? Nasıl görmezden geliyorsunuz? Edebiyatı bırakın. İşin gereğini yerine getirin. Mescid-i Aksa yolunun yolcuları her daim ilk kıblegâhına sahip çıkacaktır. Mescid-i Aksa tarihimizin ve inancımızın bize emanetidir. Emanetimize sahip çıkmak için bütün gücümüzle çalışacak Türk-İslam Birliğini tesis ederek hak ve adalet merkezli yeni bir dünya kuracağız” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ